Küldetésünk

A Help! egy emberTÁRS kereső oldal. Egy 21. századi híd, egy modern tér, egy virtuális park, ahol ember-emberrel léphet nemcsak kapcsolatra, hanem egymást segítő szövetségre. A világon több ezer társkereső oldal segít magányos férfiak és nők egymásra találásában. Férfiak és nők győzik le nap, mint nap tartózkodásukat, ál– vagy valódi szemérmüket és keresnek vadidegenek között társat egy életre, egy pár hónapra, egy utazásra, egy éjszakára vagy egy lopott órácskára.

Ez az oldal másfajta közvetítésre vállalkozik. Kapcsolatot kíván teremteni nehéz helyzetben lévő, rászoruló vagy beteg és makkegészséges, jó módú emberek között. Barátságot kínál sikeres és nehéz sorsú, tisztességes családok számára. Szövetséget ajánl fel magára maradt, életerős özvegyek és támogatásra szoruló, idős emberek között.

Mert segítségre nem csak az anyagi támogatást igénylő, kis pénzecskéjéből éldegélő családoknak, betegeknek, időseknek van szüksége. Ez a könnyen észlelhető segítségkérés.

De hány és hány jószándékú ember keresi - sokszor okkal gyanakodva, kétségek közt - a segítségnyújtás megfelelő formáját! Sikeres emberek, akik jól tudják, hogy a világ mai berendezkedése azért több mint elgondolkodtató. Szülők, akik biztonságban, jólétben felnövő gyermekeiknek szeretnének a mindent megadást helyesen értelmezve empátiát, szociális érzékenységet is adni. Apák és anyák, akik kiröppent gyermekeik után keresik az értelmes utat, a hasznos életet. Egyedül maradt nyugdíjasok, akik szívesen éreznék újra fontosnak magukat.

Ezeket a kinyújtott kezeket szeretnénk egymáshoz érinteni, hogy az érintés pillanatából összefogás, szövetség szülessen. Mindezt oly módon, hogy a támogatás közvetlen, személyes, nyomon követhető, diszkrét és biztonságos legyen… és nem mellesleg 100 %-ban a támogatotthoz kerüljön!

 

Segítse munkánkat, támogassa Alapítványunkat akár 1 000 Ft-tal is!

Szeretném támogatni!

Az alapítvány munkáját lehetővé teszik: